Close

Hoe We Werken

Deze pagina is ook beschikbaar in: English, Español
Incarnatie
SEND missionarissen leven uit het evangelie voor hun buren. Om dit te doen, leren ze de taal goed en leven onder de mensen die ze hopen te bereiken.
Multinationaal
SEND is opzettelijk multi-etnische en multi-nationale omdat het mensen van alle naties aan alle volken te bereiken. Sommige van de vroegste missionarissen Stuur waren Aziaten die naar hun eigen land terug naar het evangelie met hun door oorlog verwoeste landgenoten te delen. SEND leden worden geworven en verzonden en kan kantoren en partners instanties over de hele wereld.
Bediening
SEND is ervan overtuigd dat de bediening zijn een zeer effectieve manier om de onbereikte mensen te betrekken. Terwijl alle STUUR zendelingen op een bediening, de manier waarop het team functioneert is afhankelijk van opdracht en de locatie van het bediening. Sommige teams werken nauw samen aan hetzelfde project en de bediening, terwijl andere bediening werken meer zelfstandig, maar controleren met elkaar regelmatig.
lid Care

SEND is een missie instantie inzetten voor het algemene welzijn van haar leden en we gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de hele familie wordt ondersteund en verzorgd. Stuur lid zorg omvat:

  • Pre-veld training en coaching
  • Permanente educatie en de middelen
  • Missionaris kinderen diensten, waaronder consultancy en educatieve middelen, pre-veld training, programma's voor kinderen op conferenties, debriefing en de zorg voor de kinderen en de zorg voor het college MKs
  • Debriefing en retraites voor missionarissen terug op de home service
  • Personal coaching terwijl het opheffen van ondersteuning en tussen veld en huiswerkopdrachten
  • Counseling beoordeling en verwijzingen voor degenen die uitgebreide debrief of professionele begeleiding nodig hebben.